x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Genți contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

Genți contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

17 Iul 2019   •   15:48
Genți contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

Poliţiştii din Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Vama Veche au descoperit şi reţinut 223 de genţi contrafăcute sub denumirea unor mărci internaţionale introduse în ţară de un turist ce se întorcea din Turcia, la bordul unui autocar, informează un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, miercuri dimineaţa, poliţiştii din cadrul PTF Vama Veche, judeţul Constanţa, în timp ce efectuau controlul specific, pe sensul de intrare în ţară al pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia - România, au descoperit, printre bagajele personale ale unui cetăţean român domiciliat în judeţului Constanţa, 223 de genţi, ce purtau însemnele unor mărci internaţionale cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

"Persoana în cauză a declarat că nu deţine documente legale pentru bunurile ce fuseseră achiziţionate din Turcia, astfel că cele 223 de genţi, în valoare de 21.310 lei, au fost reţinute în vamă, poliţiştii de frontieră făcând în continuare cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: genti vama veche