x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest extrem la Buzău! Un om de afaceri austriac s-a spânzurat de balustrada podului de la Mărăcineni

Gest extrem la Buzău! Un om de afaceri austriac s-a spânzurat de balustrada podului de la Mărăcineni

10 Apr 2019   •   11:42
Gest extrem la Buzău! Un om de afaceri austriac s-a spânzurat de balustrada podului de la Mărăcineni

Un cetățean austriac în vârstă de 48 de ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de balustrada podului de la Mărăcineni. Cadavrul bărbatului a atârnat mai bine de o oră la câțiva metri de sol.

Acesta și-a planificat gestul necugetat, căci a venit pregătit cu o coardă pe care a legat-o de balustrada podului, apoi și-a făcut nod în jurul gâtului și s-a aruncat.

Bărbatul avea 48 de ani şi era căsătorit cu o localnică, în vârstă de 22 de ani.

Anchetatorii vor să refacă acum filmul sinuciderii și să pună cap la cap toate detaliile cumplitei întâmplări. Nu există însă niciun dubiu privind modul în care a ajuns bărbatul să atârne de balustradă, existând martori care spun că l-au văzut, astăzi, plimbându-se pe marginea podului cu o sfoară în mână.

Motivul care l-a împins spre moarte a fost scris pe un bilet de adio De altfel, duminică seară, după o ceartă în cuplu, austriacul ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. În locul din care s-a aruncat, autoritățile au găsit un bilet de adio redactat în germană. Sursa: http://www.vremeanoua.ro

×
Subiecte în articol: austrac spanzurat pod mărăşeşti