x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest nobil: Un bărbat care câștigă salariul minim pe economie a găsit 10.000 de lei și i-a predat Poliției

Gest nobil: Un bărbat care câștigă salariul minim pe economie a găsit 10.000 de lei și i-a predat Poliției

16 Mar 2020   •   22:37
Gest nobil: Un bărbat care câștigă salariul minim pe economie a găsit 10.000 de lei și i-a predat Poliției

Poliţia Gorj caută o persoană care a pierdut aproape 10.000 de lei, pe o stradă din orașul Motru. Vineri, un tânăr care câștigă un salariu minim pe economie a anunţat că a găsit o importantă sumă de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii nu au găsit deocamdată persoana care a pierdut banii pe stradă.

„Vineri, un bărbat din municipiul Motru s-a prezentat la sediul Poliției și a declarat că a găsit o sumă importantă de bani, pe o stradă din localitate. Bărbatul a predat banii polițiștilor, care au fost depuși într-un cont bancar, până la identificarea proprietarului, potrivit legii. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru recomandă persoanei care a pierdut suma de bani să se prezinte la sediul instituției pentru oferirea detaliilor cu privire la bancnotele pierdute și restituirea lor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că suma găsită pe stradă se ridică la aproximativ 10.000 de lei, iar cel care i-a găsit câștigă, lunar, un salariu minim pe economie.

Cu toate acestea, el nu s-a gândit să oprească banii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bani gasiti