x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gorj: Angajaţi CEO, bătuţi de hoţi

Gorj: Angajaţi CEO, bătuţi de hoţi

de Gabriela Mladin    |    09 Iul 2014   •   16:38
Gorj: Angajaţi CEO, bătuţi de hoţi

Doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu după ce au fost bătuţi de hoţii de fier vechi. Până în acest moment agresorii nu au fost identificaţi, iar firma care se ocupă de paza carierei de cărbune riscă rezilierea contractului cu compania, întrucât paznicii au fugit atunci când au văzut hoţii.

Cei doi angajaţi, un inginer şi un lăcătuş mecanic, tocmai îşi începuseră schimbul de noaptea în cariera Poiana. La un moment dat au zărit un grup de persoane care venise în exploatare cu mai multe căruţe. Au apucat doar să anunţe poliţia, însă până la venirea unui echipaj, angajaţii companiei au fost bătuţi cu bestialitate. Cei doi se află internaţi la secţia chirurgie a spitalului de urgenţă din Târgu-Jiu după ce au suferit mai multe operaţii.

Paza în caierele Complexului energetic Oltenia este asigurată de mai multe firme în baza unor contracte de prestări servicii. Conducerea companiei a verificat unde se aflau paznicii în momentul în care angajaţii au fost agresaţi şi au constatat, cu stupoare, că aceştia au fugit, lăsându-i pe salariaţi în mâna agresorilor. Pentru acest lucru, compania de cărbune a anunţat că va rezilia contractul cu firma de pază. Agresorii angajaţilor nu au fost găsiţi de poliţie până în prezent.

×