x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gorj: Cadavrul unui bărbat muşcat de animale sălbatice, găsit pe izlazul din comuna Negomir

Gorj: Cadavrul unui bărbat muşcat de animale sălbatice, găsit pe izlazul din comuna Negomir

30 Mar 2017   •   15:15
Gorj: Cadavrul unui bărbat muşcat de animale sălbatice, găsit pe izlazul din comuna Negomir

Cadavrul unui bărbat care a plecat cu vitele la păscut a fost găsit, joi dimineaţă, pe izlazul comunal din localitatea Negomir, având pe corp mai multe muşcături de animale sălbatice, potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 45 de ani, din comuna Băleşti, despre faptul ca tatăl său de 73 de ani, din comuna Negomir, a plecat miercuri dimineaţa cu vitele la păscut pe izlazul comunal şi nu a mai revenit la domiciliu. 

"În zona indicată au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie pentru a efectua activităţi de căutare. În urma acestor activităţi a fost găsit cadavrul persoanei l-a aproximativ 3 kilometri de domiciliu, iar cu ocazia examinării, pe corp se observă mai multe urme de muşcături de animale sălbatice, fără urme de violenţă. S-a luat măsura transportării cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului", se menţionează în comunicatul de presă. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). AGERPRES

×