x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - Grav accident în județul Suceava în care a fost implicată o ambulanță SMURD, 8 VICTIME

UPDATE - Grav accident în județul Suceava în care a fost implicată o ambulanță SMURD, 8 VICTIME

23 Sep 2016   •   17:55
UPDATE - Grav accident în județul Suceava în care a fost implicată o ambulanță SMURD, 8 VICTIME
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

UPDATE: Opt victime au ajuns vineri la spital în urma unui accident produs pe DN29A, pe raza comunei Adâncata, în care a fost implicat un echipaj SMURD care transporta un pacient spre Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Ion Burlui. 

Potrivit sursei citate, în autospeciala SMURD se aflau cinci persoane, respectiv doi paramedici, şoferul, un pacient în vârstă de 12 ani şi mama acestuia. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism Renault Clio, condus de un şofer de 22 de ani, a depăşit o coloană de maşini, pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate şi a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD. În autoturism se mai aflau trei pasageri. 

Pacientul din ambulanţă nu a suferit traume în urma accidentului, mama acestuia a suferit un atac de panică, iar celelalte victime au suferit răni sau traumatisme uşoare. 

Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. 

Ionuţ Epureanu a precizat că urmează să se stabilească dacă autospeciala SMURD avea pornite semnalele acustice şi luminoase pornite. 

Şeful ISU a afirmat că acestea erau cu siguranţă pornite pentru că aşa cere legislaţia în vigoare. 

''Este exclus să nu fi fost pornite'', a spus Ion Burlui. 

Poliţia a deschis pe numele tânărului care a produs accidentul un dosar pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES

Accident rutier cu 6 victime a avut loc, vineri, în comunca suceveană Adâncata după ce o mașină a intrat într-un vehicul SMURD.


Patru ambulanțe s-au deplasat la locul accidentului.


Mașina SMURD transporta o mamă cu un copil la Suceava iar un autoturism, în care se aflau 4 persoane, a intrat în ambulanță.


Mama, copilul și doi paramedici au fost tranportați la spital.


Circulația rutieră a fost blocată iar poliția cercetează circimstanțele în care a avut loc accidentul.

×