x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Grupare infracţională specializată în comerţul cu produse psihoactive, destructurată

Grupare infracţională specializată în comerţul cu produse psihoactive, destructurată

04 Dec 2015   •   17:31
Grupare infracţională specializată în comerţul cu produse psihoactive, destructurată

Dispozitive electronice de mărunţit şi cântărire, substanţe vegetale mărunţite şi ţigarete confecţionate artizanal, dar şi 700 de euro şi peste 30.000 de lei au fost ridicaţi în urma a 11 percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Bacău.

'Poliţiştii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate, între care două în flagrant, fiind conduse la audieri. Faţă de şase suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, din judeţele Bacău şi Iaşi, s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru cercetări vizând constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni interzise cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi procurat, transport, porţionat, ambalat şi comercializat ilegal produse susceptibile a avea efecte psihoactive", a precizat, vineri, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Potrivit acestuia, la efectuarea percheziţiilor şi reţinerii suspecţilor au participat şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, precum şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

'Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă", a mai spus inspector principal Narcisa Butnaru.

×
Subiecte în articol: substante psihoactive droguri marijuana