x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Halucinant! Un adolescent din Ineu a venit la şcoală cu un pistol pentru a-şi impresiona iubita

Halucinant! Un adolescent din Ineu a venit la şcoală cu un pistol pentru a-şi impresiona iubita

19 Feb 2018   •   16:41
Halucinant! Un adolescent din Ineu a venit la şcoală cu un pistol pentru a-şi impresiona iubita

Un elev în vârstă de 16 ani al Colegiului 'Mihai Viteazul' din oraşul Ineu a venit la şcoală cu un pistol pentru a impresiona o fată.

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, atunci când poliţiştii din Ineu au primit informaţii că tânărul a intrat în liceu având asupra lui un pistol.

La faţa locului, poliţiştii au descoperit că elevul plecase de la ore după ce a intrat în clasă şi le-a arătat colegilor pistolul. Totul pentru a impresiona o fată.

Poliţiştii din Ineu au cerut sprijinul Jandarmeriei Arad pentru a-l găsi pe 'pistolar'.

"Având aceste informaţii şi fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în incinta barurilor şi restaurantelor de pe raza localităţii. A fost identificat la scurt timp, în incinta restaurantului Intim, aflându-se la o masă cu o fată", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Arad.

Jandarmii l-au legitimat pe elev şi l-au percheziţionat. Asupra lui, într-un buzunar interior al hainei, jandarmii au găsit un pistol de tip Airsoft, replică după Jericho B, fără încărcător.

Adolescentul a fost dus la sediul Poliţiei Ineu pentru a fi audiat.Observator.tv

×
Subiecte în articol: elev pistol scoala Ineu