x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hoţi opriţi cu focuri de armă în Constanţa

Hoţi opriţi cu focuri de armă în Constanţa

08 Dec 2015   •   15:06
Hoţi opriţi cu focuri de armă în Constanţa
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Trei persoane depistate în flagrant, marţi, când furau diverse bunuri dintr-un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, au fost prinse după ce maşina cu care au încercat să fugă a fost urmărită de poliţişti, aceştia trăgând trei focuri de armă în plan vertical.

"La data de 8 decembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române împreună cu poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa şi cei ai Secţiei 1 Poliţie Constanţa au depistat în flagrant delict doi bărbaţi şi o femeie, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanţa. Cei trei au fugit de la locul comiterii faptei cu un autoturism, iar poliţiştii i-au prins după o urmărire în trafic şi executarea a trei focuri de armă în plan vertical", potrivit unui comunicat remis presei de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

În autoturismul folosit de suspecţi au fost descoperite tableta electronică şi aparatul foto sustrase din autoturismul victimei.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. AGERPRES

×