x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara: Un bărbat din Vulcan a murit într-o explozie de gaz produsă în apartamentul său

Hunedoara: Un bărbat din Vulcan a murit într-o explozie de gaz produsă în apartamentul său

10 Dec 2018   •   08:02
Hunedoara: Un bărbat din Vulcan a murit într-o explozie de gaz produsă în apartamentul său

Un bărbat de 60 de ani, din municipiul Vulcan, a murit în urma unei explozii de gaz produsă în cursul nopţii de duminică spre luni în apartamentul său, mai multe geamuri şi uşi de pe palierul locuinţei fiind distruse de suflul deflagraţiei.

"Imediat după apelul la 112, la locul deflagraţiei s-au deplasat cinci echipaje specializate în prim ajutor şi stingere, cu cinci autospeciale ale Detaşamentului Petroşani. Pompierii au găsit în apartamentul situat la etajul 2, în care s-a produs explozia, un bărbat decedat în vârstă de aproximativ 60 de ani", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

O persoană care a suferit un atac de panică a primit îngrijiri medicale de la pompierii aflaţi la faţa locului şi a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din localitate.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă deflagraţia a dislocat mai multe geamuri şi a deformat uşile de pe etajul unde se afla apartamentul victimei.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi o echipă a furnizorului de gaz s-au deplasat la Vulcan pentru a stabili cauzele acumulării de gaz şi dacă este afectată structura de rezistenţă a blocului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: explozie