x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara: Un şofer de pe un microbuz şcolar a fost prins băut la volan

Hunedoara: Un şofer de pe un microbuz şcolar a fost prins băut la volan

02 Noi 2018   •   19:10
Hunedoara: Un şofer de pe un microbuz şcolar a fost prins băut la volan

Şoferul unui microbuz şcolar a fost prins vineri băut la volan de către poliţiştii din localitatea Ilia, înainte ca acesta să fi apucat să efectueze vreun transport cu elevii, bărbatul fiind amendat şi ridicându-i-se permisul de conducere pentru 90 de zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

"Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,20 mg/litru, alcool pur în aerul expirat. Faţă de cel în cauză poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum şi măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cadrul activităţilor efectuate în această săptămână pe linia verificării transportului public de persoane, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au aplicat 11 amenzi în valoare totală de 3.465 lei şi au reţinut două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare, a informat IPJ Hunedoara. AGERPRES

×