x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: A murit poliţistul plecat în căutarea unui copil dispărut

Iaşi: A murit poliţistul plecat în căutarea unui copil dispărut

25 Aug 2018   •   08:29
Iaşi: A murit poliţistul plecat în căutarea unui copil dispărut
Sursa foto: stiri3

Poliţistul din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi, implicat vineri seară într-un accident rutier în timp ce plecase în căutarea unui copil dispărut de acasă, a murit la spital. 

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că bărbatul în vârstă de 49 de ani a plecat vineri seara în misiune, alături de un câine poliţist de urmărire, după ce un apel la serviciul de urgenţă 112 anunţa că un copil de zece ani din Ţibana a dispărut de acasă. Pe drum el a efectuat o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu maşina pe care o conducea de un autoturism care circula neregulamentar. 

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, poliţistul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar după 30 de minute de resuscitare şi-a revenit. Ulterior, poliţistul a suferit un al doilea stop cardio-respirator. El a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi în timp ce i se făceau manevrele de resuscitare. Bărbatul a murit la scurt timp după aducerea la spital. 

Celălalt şofer implicat în accident s-a ales cu răni uşoare, el primind îngrijiri medicale de la echipajele SMURD sosite la faţa locului. Câinele poliţist a fost găsit nevătămat. AGERPRES

×