x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iași: O femeie accidentată mortal de un autotren în timp ce traversa regulamentar strada

Iași: O femeie accidentată mortal de un autotren în timp ce traversa regulamentar strada

06 Oct 2017   •   14:10
Iași: O femeie accidentată mortal de un autotren în timp ce traversa regulamentar strada

O femeie a murit după ce a fost accidentată vineri de un autotren, în oraşul Podu Iloaiei, în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Reprezentanţi ai IPJ Iaşi au declarat, pentru AGERPRES, că victima, a cărei identitate nu este încă cunoscută, a murit pe loc, în timp ce şoferul autotrenului a părăsit locul producerii accidentului, fiind oprit în trafic de poliţişti într-o localitate învecinată.

"Am primit o sesizare la serviciul 112, conform căreia şoferul unui autotren ar fi acroşat o femeie în localitatea Podu Iloaiei şi acesta şi-ar fi continuat deplasarea. În urma sesizării, poliţiştii au organizat mai multe filtre, aveau semnalmentele TIR-ului şi l-au depistat pe şofer pe raza localităţii Sârca. Acesta a declarat poliţiştilor că nu şi-a dat seama că a lovit o persoană, motiv pentru care şi-a continuat traseul", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare, urmând a se stabili cu exactitate cauza şi împrejurările celor petrecute. AGERPRES

×
Subiecte în articol: femeie moarta autotren