x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iași - Țigări traficate cu microbuze școlare

Iași - Țigări traficate cu microbuze școlare

11 Noi 2016   •   15:34
Iași - Țigări traficate cu microbuze școlare

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iași, cu suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Iași au destructurat un grup infracțional care desfășura activități ilicite in sfera contrabandei cu țigări și care acționa pe raza județului Iași.

In perioada monitorizării activității infracționale, polițiștii de frontieră au descoperit și reținut in vederea confiscării 25.518  pachete cu țigări diferite mărci provenite din contrabandă, in valoare de peste 280.000 lei.

Unul dintre membri grupului a mai fost depistat de patru ori transportand țigări de contrabandă, cu un atelaj hipo, iar alți șase au fost implicați in repetate randuri in activități de contrabandă, scrie ziaruldeiasi.ro.

Membrii grupului introduceau în Romania, peste raul Prut, coletele cu țigarete cu ajutorul unor lansete și al unor franghii, iar pentru transportul țigărilor către depozit, au fost folosite inclusiv microbuze școlare.

Membrii grupului introduceau in Romania, peste raul Prut, coletele cu țigarete cu ajutorul unor lansete și a unor franghii.Pentru transportul țigărilor de contrabandă către municipiul Iași au fost folosite mai multe autoturisme, un TAXI, atelaje hipo, mijloace de transport in comun și microbuze școlare.

In cauză procurorii D.I.I.C.O.T – S.T Iași au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi membri ai grupării urmand ca in cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×