x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale IGPR: Ţigări de contrabandă în valoare de peste 150.000 de lei, confiscate de poliţişti

IGPR: Ţigări de contrabandă în valoare de peste 150.000 de lei, confiscate de poliţişti

11 Mai 2017   •   15:46
IGPR: Ţigări de contrabandă în valoare de peste 150.000 de lei, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din Suceava au depistat un conducător auto din Arad, care transporta, fără documente justificative legale, în autoturism şi în bagajele personale peste 50.000 de ţigarete, a căror valoare depăşeşte 150.000 de lei. 

"Pe DN17A, pe raza comunei Suceviţa, poliţiştii din Suceava au oprit, pentru control, un autoturism care transporta ţigarete. În urma verificărilor efectuate, în autovehicul şi în bagajele personale ale şoferului au fost descoperite 50.400 de ţigarete, provenite din Ucraina, în valoare de aproximativ 157.500 de lei", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis joi AGERPRES
Conducătorul auto, de 37 de ani, nu a putut să prezinte documente justificative legale pentru produsele accizabile transportate. 
"Ţigările de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, fiind dispusă şi măsura indisponibilizării autoturismului. În cauză, cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, în forma calificată", se arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: tigari contrabanda