x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Imagini din interiorul Pasajului de la Piata Sudului. GALERIE FOTO

Imagini din interiorul Pasajului de la Piata Sudului. GALERIE FOTO

17 Sep 2016   •   14:40
Imagini din interiorul Pasajului de la Piata Sudului. GALERIE FOTO
Pasajul Piata Sudului va fi gata in luna martie anul viitor, declara in data de 1 august 2016, la Antena 3, primarul Capitalei, Gabriela Firea.
 
Firea preciza ca acest contract a fost blocat din cauza faptului ca nu au fost prevazute sumele necesare pregatirii santierului, devierii utilitatilor, mentionand ca "nu poti sa pornesti la drum cu un proiect gresit si sa ai dorinta sa-l duci la capat fara sincope".
 
"Am ajuns la zi cu platile catre asocierea de constructori care lucreaza in zona - EUROCONSTRUCT si ASTALDI. Ei au venit in primavara cu plata facturilor aferente lunilor de lucru octombrie, noiembrie, decembrie, dar acele facturi nu au fost platite. Din aproape 300 de angajati cati lucrau pe santier au mai ramas cateva zeci. A fost o problema si din partea Municipalitatii. Pentru ca daca pretinzi corectitudine din partea administratorilor acestor santiere, atunci si Municipalitatea trebuie sa-si respecte partea sa de datorie. Exista, de asemenea, in litigiu o suma destul de mare - plati indirecte (59-60%) pe care asocierea de constructori nu doreste sa o justifice, spunand ca pana acum un an s-au facut plati si nejustificate. Am constituit un grup de lucru, pentru a depasi si acest impas, format din specialisti, sa vedem cat din aceasta suma, potrivit legislatiei in vigoare, poate sa fie decontata de catre Primaria Capitalei si am cerut si sprijinul Curtii de Conturi", a sustinut Firea.
 
Acum, la mai bine de o luna de la acele declaratii, lucrarile continua, iar schimbarile sunt vizibile, existand speranta ca locuitorii din sectorul 4 sa scape mai devreme de cosmarul santierului care parca nu se mai termina.
 
Pe site-ul de infrastructura forum.metrouusor.com a aparut o galerie foto cu imagini din interiorul pasajului rutier de la Piata Sudului:
 
CLICK PE POZA, PENTRU GALERIE FOTO
 
forum.metrouusor.com/user: Vasile

×