x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În cartierul Bucureştii Noi se deschide un nou supermarket

În cartierul Bucureştii Noi se deschide un nou supermarket

16 Iul 2015   •   11:49
În cartierul Bucureştii Noi se deschide un nou supermarket
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Retailerul Lidl va inaugura pe 23 iulie un nou magazin, pe Bulevardul Bucureştii Noi, ajungând astfel la o reţea de 187 de magazine în România, au anunţat, joi, reprezentanţi ai companiei, într-un comunicat remis AGERPRES.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi produse direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România. Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură clienţilor săi produse din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franţa, Germania, Spania şi alte ţări, au precizat reprezentanţi ai companiei, precizează un comunicatul.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

×
Subiecte în articol: lidl bucurestii noi