x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În Sectorul 4 al Capitalei sunt ridicate maşinile abandonate

În Sectorul 4 al Capitalei sunt ridicate maşinile abandonate

22 Iul 2015   •   14:34
În Sectorul 4 al Capitalei sunt ridicate maşinile abandonate
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Opt maşini abandonate pe domeniul public în sectorul 4 au fost transportate cu o autospecială din dotarea Poliţiei Locale şi depozitate pe un teren de pe strada Drumul Jilavei, alte 32 urmând să fie ridicate în cursul acestei săptămâni.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, în vederea ridicării a fost îndeplinită procedura legală, proprietarii fiind în prealabil somaţi ca în termen de zece zile să elibereze domeniul public. În situaţia în care aceştia doresc să le revendice trebuie să achite contravaloarea taxei de transport şi să facă dovada că intenţionează să predea respectivul vehicul către REMAT.

"Echipajele Poliţiei Locale monitorizează întreg teritoriul sectorului 4, însă contăm în special pe sprijinul cetăţenilor care ne semnalează prezenţa rablelor pe străzile şi aleile dintre blocuri. Venim în sprijinul lor şi trecem la eliberarea domeniului public, lansând totodată un nou apel către posesorii maşinilor abandonate să dovedească simţ civic şi să se conformeze prevederilor legale", a declarat edilul Cristian Popescu-Piedone, potrivit comunicatului citat.

×