x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încălțăminte contrafăcută de peste 120.000 lei, confiscată în Portul Agigea

Încălțăminte contrafăcută de peste 120.000 lei, confiscată în Portul Agigea

12 Feb 2019   •   15:10
Încălțăminte contrafăcută de peste 120.000 lei, confiscată în Portul Agigea

Poliţiştii de frontieră au descoperit şi confiscat, în zona de sud a Portului Constanţa, încălţăminte contrafăcută importată din China în valoare de peste 120.000 lei, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, în luna ianuarie, poliţiştii Gărzii de Coastă, împreună cu vameşii Biroului Vamal Constanţa Sud, au efectuat controlul amănunţit la un container sosit din China, pentru o societate comercială din Bucureşti administrată de un cetăţean chinez, în urma acţiunii fiind descoperite 248 perechi de încălţăminte, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

"Astfel, au fost extinse cercetările şi, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, marţi, Garda de Coastă s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", se mai arată în comunicatul de presă. AGERPRES

×