x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu într-un bloc din Bistrița. O persoană a murit, iar alte cinci, printre care un bebeluș, au ajuns la spital

Incendiu într-un bloc din Bistrița. O persoană a murit, iar alte cinci, printre care un bebeluș, au ajuns la spital

14 Ian 2020   •   09:00
Incendiu într-un bloc din Bistrița. O persoană a murit, iar alte cinci, printre care un bebeluș, au ajuns la spital

O persoană a murit, iar alte cinci au ajuns la spital cu intoxicaţii cu fum sau atacuri de panică, în urma unui incendiu izbucnit, marţi dimineaţa, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Bistriţa, situat în imediata apropiere a parcului municipal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, pompierii militari au evacuat aproximativ 20 de persoane din bloc, restul ieşind singure.

În momentul în care au putut intra în apartamentul în care a izbucnit incendiul, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 90 de ani, în stop cardio-respirator, căruia i s-a aplicat protocolul de resuscitare, însă fără succes.

O femeie şi copilul său în vârstă de un an şi opt luni au suferit uşoare intoxicaţii cu fum, iar alte trei persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bistriţa incendiu bloc