x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la Constanţa: Două femei au fost evacuate de pompieri după ce apartamentul le-a luat foc

Incendiu la Constanţa: Două femei au fost evacuate de pompieri după ce apartamentul le-a luat foc

16 Apr 2019   •   17:20
Incendiu la Constanţa: Două femei au fost evacuate de pompieri după ce apartamentul le-a luat foc

Două septuagenare au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu izbucnit marţi în apartamentul lor, într-un bloc din municipiul Constanţa, pentru stingerea căruia au intervenit 15 pompieri, cu două autospeciale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Potrivit sursei citate, focul a fost localizat în bucătăria apartamentului, fumul dens deteriorând întreaga locuinţă şi casa scării blocului.

"Un număr de 15 pompieri, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD au intervenit timp de 25 de minute pentru lichidarea incendiului izbucnit în imobilul de pe Aleea Garofiţei, din Constanţa. Au ars mobilierul de bucătărie şi electrocasnice şi s-a deteriorat zugrăveala din apartament şi casa scării. Femeile, cu vârste cuprinse între 70 şi 75 de ani, au fost transportate la spital, conştiente şi colaborante", au menţionat reprezentanţi ai ISU.

Conform acestora, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit la o priză defectă. AGERPRES/

×
Subiecte în articol: incendiu constanta