x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la o cabană dintr-un sat din Munţii Sebeşului

Incendiu la o cabană dintr-un sat din Munţii Sebeşului

05 Ian 2016   •   21:34
Incendiu la o cabană dintr-un sat din Munţii Sebeşului
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Interiorul unei cabane de lemn dintr-un sat din Munţii Sebeşului a fost cuprins de flăcări marţi seară, la faţa locului acţionând în vederea lichidării focului atât pompieri ai Gărzii Sebeş, cât şi voluntari ai SVSU Şugag.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Unirea Alba, locotenent-colonel Florin Zecheru, a declarat, pentru AGERPRES, că un localnic din satul Dobra, comuna Şugag, a anunţat la 112 că mansarda cabanei a luat foc.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale de intervenţie, până la sosirea, de la Sebeş, a pompierilor, acţionând pentru localizarea incendiului Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şugag.

Potrivit lui Florin Zecheru, interiorul cabanei a fost afectat de flăcări, focul fiind stins înainte de a se extinde la întreaga construcţie. Acesta a menţionat că nicio persoană nu se afla în cabană în momentul izbucnirii focului.

Duminică seară, acoperişul unei cabane, de această dată dintr-o localitate din Munţii Apuseni, Ştiuleţi, comuna Scărişoara, a fost distrus tot într-un incendiu.

×