x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la o casă din centrul vechi al Craiovei

Incendiu la o casă din centrul vechi al Craiovei

21 Iul 2018   •   11:26
Incendiu la o casă din centrul vechi al Craiovei

Zeci de pompieri au intervenit cu cinci autospeciale, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o casă din centrul vechi al Craiovei, pe strada Olteţ. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vâlceanu, focul, iscat în jurul orei 3.00, se manifesta la acoperiş, forţele de intervenţie reuşind să-l stingă după mai bine de trei ore cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă ale Detaşamentului 1 Craiova şi cu o autospecială cu scară de la Detaşamentul 2. 

"Peste 30 de pompieri sub comanda inspectorului şef col. Florea Constantin au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare grea. Ajunşi la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul imobilului, P+1 compus din spaţii de locuit şi spaţii comerciale, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp cu posibilitate de propagare la imobilele lipite de acesta", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj. 

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar imobilele învecinate care sunt lipite de casa respectivă nu au fost afectate. AGERPRES

×