x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCENDIU la o magazie de cereale din Bolintin Deal

INCENDIU la o magazie de cereale din Bolintin Deal

08 Noi 2015   •   11:25
INCENDIU la o magazie de cereale din Bolintin Deal
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Un număr de trei autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Giurgiu, o autospecială cu apă şi spumă din Bucureşti şi un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Bolintin Deal, judeţul Giurgiu acţionează, duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie cu cereale din localitatea Bolintin Deal.

'Incendiul a fost anunţat de proprietar prin 112 în această dimineaţă. S-au deplasat la faţa locului trei autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Giurgiu, a venit în ajutor şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la ISU Bucureşti şi acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea Bolintin Deal. Din primele informaţii am înţeles că magazia are o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi şi era plină cu baloţi de fân şi cereale, cred că e vorba de câteva zeci de tone de cereale şi fân care au fost cuprinse de incendiu dar încă lucrăm pentru stingerea sa', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.

El spune că magazia în care a izbucnit incendiul era separată de case şi alte gospodării şi nu ar exista victime umane.

'Deocamdată încă lucrăm la stingerea incendiului, cred că mai durează vreo două ore, din câte ştiu nu este vorba de victime umane, dar mai durează până la lichidarea incendiului şi stabilirea cauzelor care au dus la producerea acestuia', a încheiat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.

×