x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiul de la fabrica de confecţii din Râmnicu Vâlcea a fost lichidat. Pompierii au luptat cu focul mai bine de șase ore

Incendiul de la fabrica de confecţii din Râmnicu Vâlcea a fost lichidat. Pompierii au luptat cu focul mai bine de șase ore

26 Noi 2018   •   07:43
Incendiul de la fabrica de confecţii din Râmnicu Vâlcea a fost lichidat. Pompierii au luptat cu focul mai bine de șase ore

UPDATE Pompierii au reuşit să stingă, după mai bine de şase ore de intervenţie, incendiul care a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o fabrică de confecţii din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, după prima evaluare, flăcările au mistuit materialele combustibile din hala de producţie pe aproximativ 4.500 metri pătraţi şi mare parte din acoperiş.

"După prima evaluare, au ars trei linii de producţie textile neţesute, precum şi materia primă aferentă liniilor respective. S-au degradat aproximativ 7.000 de metri pătraţi de acoperiş construit din chesoane de beton şi acoperit cu carton bituminat şi smoală care s-a aprins. Incendiul a fost lichidat de dimineaţă, la ora 6,00", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Incendiul a fost anunţat duminică, în jurul orei 23,30, de o persoană din zonă, pompierii intervenind pentru stingerea lui cu 11 autospeciale cu apă şi spumă. În sprijinul lor au venit şi pompierii de la Serviciul Privat Oltchim.

În zonă se fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea flăcărilor, a mai spus reprezentantul ISU. AGERPRES

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o hală de producţie a unei societăţi de prelucrare a textilelor din Râmnicu Vâlcea, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.


Hala este situată la ieşirea din oraş spre staţiunea Băile Govora, în cartierul Copăceni.


Iniţial, în zonă au fost trimise şase autospeciale de stingere, însă, după aproximativ două ore de la anunţarea incendiului, au mai fost trimise încă cinci maşini.

"Se intervine cu 11 autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul pompierilor militari este Serviciul Privat Oltchim cu o autospecială de stingere şi o autoplatformă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Potrivit acestuia, din primele informaţii ale pompierilor nu au fost înregistrate victime. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu