x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu VIOLENT într-un bloc din Negreşti: Zeci de persoane au fost evacuate din cauza fumului şi a gazelor toxice

Incendiu VIOLENT într-un bloc din Negreşti: Zeci de persoane au fost evacuate din cauza fumului şi a gazelor toxice

08 Sep 2019   •   18:22
Incendiu VIOLENT într-un bloc din Negreşti: Zeci de persoane au fost evacuate din cauza fumului şi a gazelor toxice

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, într-un apartament situat la etajul IV al unui bloc din oraşul Negreşti, proprietarul suferind arsuri de grave pe 70% din suprafaţa corporală, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, pompierii militari au evacuat locatarii din bloc, din cauza fumului puternic şi a degajării de gaze toxice.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă într-un apartament situat la etajul IV al blocului C2 din localitatea Negreşti, care era practic un depozit de resturi menajere şi gunoaie. În apartament a fost găsită în viaţă o victimă, semiconştientă, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 62 de ani. La o primă evaluare medicală, bărbatul a suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

El a precizat că în urma incendiului a mai fost degradat uşor un alt apartament.

Agerpres

×
Subiecte în articol: incendiu