x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCIDENT GRAV ÎN TIMPUL UNEI DESCINDERI. Un poliţist de la “Crimă Organizată” a pus pistolul în piept unui cameraman aflat pe stradă

INCIDENT GRAV ÎN TIMPUL UNEI DESCINDERI. Un poliţist de la “Crimă Organizată” a pus pistolul în piept unui cameraman aflat pe stradă

10 Feb 2016   •   09:36
INCIDENT GRAV ÎN TIMPUL UNEI DESCINDERI. Un poliţist de la “Crimă Organizată” a pus pistolul în piept unui cameraman aflat pe stradă
Sursa foto: Foto: pressalert.ro

Un incident extrem de grav a avut loc în timpul unei descinderi poliţiştior de la "Crimă Organizată" din Timişoara, scrie pressalert.ro.

Când se intra în locuinţa unuor suspecţi, unul dintre poliţiştii de la “Crimă Organizată” a făcut un gest incredibil. În timp ce mascaţii de la Serviciul pentru Operaţiuni Speciale săreau gardul cu lanternele de pe căşti pornite, ofiţerul s-a întors brusc spre cameramanul unei televiziuni centrale, care era pe stradă, şi i-a cerut să oprească lampa de pe cameră. Imediat, a fost oprită lumina şi camera lăsată în jos.

Trebuie precizat că jurnaliştilor nu li s-a spus că s-a stabilit vreun perimetru de securitate, cea mai bună dovadă fiind că luptătorii din trupele speciale au descins fără probleme, jurnaliştii aflându-se din primul moment în spatele dispozitivului poliţienesc.

Cu toate acestea, ofiţerul a scos pistol din toc şi i l-a pus cameramanului în piept, cerându-i să se culce la pământ. Deşi jurnalistul nu era un pericol pentru nimeni, a fost ţinut la pământ câteva zeci de secunde şi ameninţat cu arma. Doar când a apărut colega acestuia, poliţistul l-a eliberat.

Ulterior, când cameramanul filma percheziiţiile din curte, tot de pe domeniul public, poliţistul a venit din spate şi l-a lovit cu cotul din spate, spunându-i “nu te-ai potolit?”. Ulterior, explicaţiile au fost că totul s-a petrecut pe fondul stresului din timpul operaţiunii, deoarece suspectul căutat era considerat unul extrem de periculos.

×