x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident GRAV la metrou. Reacția Metrorex după ce un om și-a prins piciorul în ușa metroului și a fost târât în tunel

Incident GRAV la metrou. Reacția Metrorex după ce un om și-a prins piciorul în ușa metroului și a fost târât în tunel

09 Oct 2019   •   17:49
Incident GRAV la metrou. Reacția Metrorex după ce un om și-a prins piciorul în ușa metroului și a fost târât în tunel
Sursa foto: Captura Antena 3

Un incident grav a avut loc la metrou, miercuri . Un bărbat a fost prins de uşile trenului şi târât în tunel.

 

Un bărbat de 50 de ani a fost prins între uşi, după ce s-a grăbit foarte tare să prindă metroul, potrivit Antena 3. Totul s-a întâmplat în staţia 1 Mai. Piciorul i-a fost prins între uşi şi a fost târât tot peronul.

Omul a ţipat tare, dar nu a fost auzit de nimeni. Metroul a mers mai departe. A fost trântit şi de oglinda de dinainte de intrarea în tunel, dar şi de balustrada din acea zonă. Acesta se îndrepta spre Străulești.

Reacția Metrorex

„Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în stația de metrou 1 Mai, un călător a forțat intrarea în trenul care se deplasa în direcția Străulești, după anunțul de închidere a ușilor. Piciorul acestuia a fost prins între ușile trenului care a plecat din statie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron. Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acționând sistemul de frânare de urgență. Personalul de conducere a trenului a anunțat echipele de salvare, însă persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului. Se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale. Regretăm incidentul și insistăm ca regulile de călătorie cu metroul să fie respectate pentru siguranța circulației și a pasagerilor”, se precizează în comunicatul emis de Metrorex.

×