x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident într-o școală din Târgu-Jiu în urma căruia 4 copii au ajuns la spital

Incident într-o școală din Târgu-Jiu în urma căruia 4 copii au ajuns la spital

12 Oct 2017   •   15:58
Incident într-o școală din Târgu-Jiu în urma căruia 4 copii au ajuns la spital

Trei copii în vârstă de 14 ani, de la Şcoala Generală "Constantin Săvoiu" din Târgu-Jiu, au fost transportaţi joi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean, după ce s-au intoxicat cu spray cu piper, substanţa fiind pulverizată de un alt coleg, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Marinică Niculescu, a declarat că la faţa locului au fost trimise două salvări. 

"Este vorba de trei copii de 14 ani, care s-au intoxicat cu spray cu piper. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe. Este vorba de o intoxicare uşoară, iar copiii au fost transportaţi la UPU pentru îngrijiri medicale", a precizat Niculescu. 

Inspectorul şcolar general Ion Işfan a afirmat că la nivelul şcolii a fost demarată o anchetă internă de către conducerea unităţii, iar mama copilului a fost chemată la şcoală, urmând să fie luate măsurile care se impun. 

Potrivit IPJ Gorj, un elev de clasa a VIII-a a pulverizat spray cu piper într-un şerveţel, iar trei elevi care l-au mirosit au suferit iritaţii. 

Poliţiştii de proximitate sunt la faţa locului pentru a stabili starea de fapt. 

Sursa: Agerpres

×