x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident șocant în Constanța! Un paramedic a fost agresat la o intervenţie

Incident șocant în Constanța! Un paramedic a fost agresat la o intervenţie

01 Feb 2019   •   12:04
Incident șocant în Constanța! Un paramedic a fost agresat la o intervenţie

Oamenii legii din Constanța au declanșat cercetările în cazul unui pompier (paramedic) care a fost agresat, în timpul unei intervenții, de către fiul unui vârstnic. Neînțelegerea a plecat de la faptul că octogenarul nu voia să meargă la spital.

Totul s-a petrecut în seara de 26 ianuarie, când un bărbat în vârstă de circa 80 și ceva de ani a solicitat ajutor medical întrucât se simțea rău. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, fiind vorba despre o locuință de pe strada Avram Iancu.

Ajunși acolo, paramedicii au întâmpinat probleme în sensul că octogenarul a cerut să fie tratat la domiciliu pentru că, în cazul în care ar fi transportat la spital, ar pierde foarte mult timp. Unul dintre paramedici a încercat să-i explice faptul că el nu este medic pentru a-l diagnostica și pentru a-i administra un tratament, fiind necesar transportul la spital în acest sens, moment în care s-a întors pentru a aduce autospeciala.

În acel moment, potrivit informațiilor noastre, fiul octogenarului și-a făcut apariția și l-ar fi agresat pe pompier. Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările și, la data de 31 ianuarie, l-au reținut pe suspect, fiind vorba despre Dan B., care a fost propus spre arestare. Acesta este cercetat pentru ultraj. Sursa: www.replicaonline.ro

×
Subiecte în articol: incident constanta paraedic agresat