x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident şocant la METROU. O femeie s-a aruncat în faţa trenului, în staţia Aurel Vlaicu

Incident şocant la METROU. O femeie s-a aruncat în faţa trenului, în staţia Aurel Vlaicu

09 Oct 2018   •   10:18
Incident şocant la METROU. O femeie s-a aruncat în faţa trenului, în staţia Aurel Vlaicu

Incident şocant, în această dimineaţă, la staţia de metrou Aurel Vlaicu, acolo unde o femeie a încercat să se sinucidă aruncându-se în faţa metroului. trenul care circula în direcția Berceni.

Femeia nu a murit. 

La impactul cu trenul, victima, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost culcată între şinele liniei. După frânarea şi oprirea trenului, timp în care a trecut cu un vagon peste ea, femeia a fost scoasă de sub tren şi preluată de echipa de salvatori a Metrorex, în aşteptarea ambulanţei.

Victima nu avea aproape nimic.

Femeia a negat că ar fi vrut să se sinucidă, afirmând că a alunecat. Asta, deşi personalul de bord al trenului a văzut clar cum aceasta şi-a luat avânt şi s-a aruncat, în scop sinucigaş.

Potrivit declaraţiilor date de purtătorul de cuvânt al Metrorex, ciculaţia a fost blocată pentru aproape jumătate de oră între Aurel Vlaicu şi Pipera, adică pe Magistrala 2, scrie Observator.

"Metrorex informează că, astăzi, 9.10.2018, la ora 8:57, o călătoare aflată în staţia Aurel Vlaicu a fost lovită de trenul care circula în direcţia Berceni. Mecanicul a frânat trenul pentru a evita impactul. Persoana a fost scoasă din calea de rulare, urmând să i se acorde primul ajutor de către echipele medicale. Organele de cercetare vor derula o anchetă pentru a stabili cauzele. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii normale", precizează compania.

×