x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident teribil în Bistriţa-Năsăud! O mamă şi fiica ei de 10 ani au fost rănite într-un accident rutier

Incident teribil în Bistriţa-Năsăud! O mamă şi fiica ei de 10 ani au fost rănite într-un accident rutier

25 Sep 2018   •   10:33
Incident teribil în Bistriţa-Năsăud! O mamă şi fiica ei de 10 ani au fost rănite într-un accident rutier

O femeie de 40 ani, aflată la volanul unui autoturism, a provocat, marţi dimineaţă, un accident rutier pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, în urma căruia atât ea, cât şi fiica sa în vârstă de 10 ani au ajuns la spital. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, accidentul s-a produs pe DJ 172 G, între localităţile Jelna şi Orheiu Bistriţei. 

Din primele date, se pare că femeia de 40 ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă, asfaltul fiind umed, astfel că vehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un gard de beton al unui imobil. 

În urma impactului, mama şi fiica au rămas blocate în autoturism, femeia aflată la volan fiind în starea cea mai gravă. 

La locul accidentului au intervenit două echipaje ale Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care au transportat victimele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, Camelia Strungari, fetiţa este conştientă şi stabilă hemodinamic, în schimb mama sa a suferit politraumatisme şi este intubată şi ventilată. 

Victimele vor fi supuse unor investigaţii cu computerul tomograf. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident rutier