x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident teribil într-un spital din Sibiu! O asistentă medicală a fost lovită de un pacient în timp ce îl îngrijea

Incident teribil într-un spital din Sibiu! O asistentă medicală a fost lovită de un pacient în timp ce îl îngrijea

08 Mar 2019   •   13:23
Incident teribil într-un spital din Sibiu! O asistentă medicală a fost lovită de un pacient în timp ce îl îngrijea

O asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, a fost lovită, joi, de un pacient în timp ce îl îngrijea, în cabinetul de Chirurgie, bărbatul fiind ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie din oraş, potrivit Poliţiei şi unităţii spitaliceşti.

Bărbatul care s-a comportat violent fusese adus la UPU de o ambulanţă şi era supravegheat de poliţişti, pentru că acesta produsese un accident rutier în oraş, în urma căruia s-a rănit.

"Ieri dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 7,30 un pacient în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, a fost adus la UPU în urma unui accident rutier pentru a primi îngrijiri medicale. Pacientul a avut un comportament agresiv şi a agresat-o fizic pe una din asistentele aflate în tura de lucru pe cabinetul de Chirurgie din UPU şi care îi acorda îngrijiri medicale. Incidentul a fost aplanat de Poliţie, care se afla la faţa locului, şi de personalul medical. Pacientul a fost imobilizat şi a fost ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie. Asistenta agresată are o plagă la buza inferioară", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă.

Potrivit sursei citate, asistenta medicală nu a depus plângere la Poliţie.

Şoferul care a cauzat accidentul rutier şi ulterior a lovit-o pe asistenta medicală la spitalul unde a fost transportat pentru tratament s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi tulburarea liniştii publice.

"În dimineaţa zilei de 7 martie a.c., în jurul orei 08,00, poliţiştii sibieni au fost solicitaţi să intervină în UPU din Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, sesizat fiind faptul că un bărbat ar fi avut un comportament agresiv faţă de un cadru medical. După sosirea poliţiştilor în unitatea medicală, conflictul a fost aplanat, iar bărbatul a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un sibian în vârstă de 46 de ani, victimă a unui accident rutier produs cu puţin timp în urmă în municipiul Sibiu. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a se stabili toate circumstanţele producerii incidentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă", a spus, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter. AGERPRES

×
Subiecte în articol: asistenta lovita spital pacient