x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCREDIBIL! Pentru că a refuzat să bea, s-a trezit cu casa în flăcări

INCREDIBIL! Pentru că a refuzat să bea, s-a trezit cu casa în flăcări

15 Iun 2016   •   07:45
INCREDIBIL! Pentru că a refuzat să bea, s-a trezit cu casa în flăcări

Supărat foc pe vecinul său că nu a vrut să-l acompanieze la un pahar de băutură, un bărbat de 37 de ani din Petrila s-a răzbunat pe locuinţa acestuia. Cum anume? I-a stropit casa cu benzină şi i-a dat foc, informeaza Mesagerul Hunedorean.  

Incidentul s-a petrecut ieri în Petrila, pe strada Răscoala. În jurul orei 11.30, petrileanul de 37 de ani, beat de-a binelea, l-a invitat pe vecinul său să bea cu el un pahar. Acesta din urmă a refuzat, motiv pentru care vecinul său nu a stat mult pe gânduri şi i-a incendiat o anexă a gospodăriei. Focul a fost stins de vecini şi pompierii sosiţi la locul intervenţiei, iar pagubele nu au fost de proporţii. Fiind vorba despre o distrugere intenţionată de bunuri, pe firul faptelor au intervenit şi poliţiştii, pentru a lua măsurile legale faţă de piromanul scăpat de sub control.
„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, bărbatul de 37 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat locuinţa unui vecin, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii l-au condus pe făptuitor la sediul subunităţii de poliţie, în vederea audierii şi a luării măsurilor legale, în cauză fiind constituit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi ameninţare”, a informat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

×
Subiecte în articol: incendiu