x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un băiat de 14 ani din Tulcea a fost reţinut la Focşani, pentru 18 furturi din maşini

Incredibil! Un băiat de 14 ani din Tulcea a fost reţinut la Focşani, pentru 18 furturi din maşini

18 Ian 2019   •   11:03
Incredibil! Un băiat de 14 ani din Tulcea a fost reţinut la Focşani, pentru 18 furturi din maşini

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din Tulcea, a fost reţinut de poliţiştii vrânceni pentru 24 de ore, fiind bănuit de 18 furturi din auto, pe care le-ar fi comis împreună cu alţi trei minori din Focşani, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au identificat patru minori, de 14 şi 15 ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor furturi din auto pe raza municipiului Focşani, în perioada 3-11 ianuarie a.c.", potrivit IPJ Vrancea.

Tinerii acţionau noaptea, forţând portierele autoturismelor pe care le luau în vizor, majoritatea taxiuri din municipiul Focşani.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că în timpul nopţii, cei patru minori se deplasau pe străzile din municipiul Focşani, iar unul dintre aceştia, în vârstă de 14 ani, din judeţul Tulcea, prin forţarea butucului portierei, ar fi pătruns în interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp în care ceilalţi minori ar fi supravegheat zona. Ulterior, valorile sustrase ar fi fost împărţite între cei în cauză, prejudiciul ridicându-se la peste 5.700 lei", a precizat poliţia.

Poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Tulcea şi două pe raza municipiului Focşani.

Faţă minorul de 14 ani din judeţul Tulcea s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat, vineri, la Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora. AGERPRES

×
Subiecte în articol: hot masini retiniu tulcea