x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un bărbat a murit după ce a fost înţepat de o viespe

Incredibil! Un bărbat a murit după ce a fost înţepat de o viespe

31 Iul 2018   •   15:16
Incredibil! Un bărbat a murit după ce a fost înţepat de o viespe

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Şomeş Odorhei a decedat luni după ce a fost muşcat de o viespe în timp ce culegea mere dintr-o livadă. 

Primarul comunei Someş Odorhei, Grigore Berinde, a declarat că bărbatul se afla luni după-amiază la cules de mere, moment în care a fost muşcat de un gărgăun. Părinţii bărbatului l-au transportat pe acesta în casă şi au sunat la 112. 

Personalul de pe ambulanţa sosită la faţa locului a încercat manevre de resuscitate timp de o oră, însă victima, intrată în şoc anafilactic, nu a mai putut fi salvată. 

"Ambulanţa s-a dus în timpi corespunzători şi a găsit persoana în şoc anafilactic, în stop cardio-respirator, după o muşcătură de insectă. Au fost declanşate manevrele de resuscitare cardio-pulmonară timp de aproximativ o oră, cu circa 20 de adrenaline injectate şi masaj, timp în care s-a menţinut tot timpul legătura cu medicul coordonator, care era la o altă solicitare. După o oră, instalându-se semnele evidente, a fost declarat decesul. 
Acesta este cel de-al doilea deces în ultima săptămână al unei persoane înţepate de viespi. Un angajat al unei firme de construcţii a decedat săptămâna trecută după ce a fost muşcat de o familie de viespi, în comuna Pericei, unde se afla pentru a efectua o lucrare la un drum. 

El a fost înţepat de o familie de viespi în momentul în care a vrut să bea apă dintr-o fântână, unde insectele îşi aveau cuibul.

×
Subiecte în articol: barbat mort intepat de viespe