x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un cunoscut interlop din Craiova a murit într-un accident în timp ce făcea live pe facebook

Incredibil! Un cunoscut interlop din Craiova a murit într-un accident în timp ce făcea live pe facebook

02 Oct 2018   •   11:52
Incredibil! Un cunoscut interlop din Craiova a murit într-un accident în timp ce făcea live pe facebook

Un bărbat de 48 de ani din Craiova a murit, în acest weekend, după ce a intrat cu mașina, într-un stâlp de beton.Potrivit site-ului Ziarul de Craiova, bărbatul, cunoscut pentru legături cu lumea interlopă, supranumit „Briceag”, folosea funcția video-call atunci când a avut loc tragedia. El conducea cu  viteză mare și asculta muzică la maximum atunci când a pierdut controlul volanului. Din nefericire şoferul a murit la câteva minute după accident. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, dar nu au reuşit.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, bărbatul conducea un Porsche Cayenne pe Calea București, dinspre Balș către centrul municipiului, când a pierdut controlul direcției, a intrat pe trotuar și a retezat un stâlp al rețelei de energie electrică.

Autoturismul scăpat de sub control nu s-a oprit, ci a pus la pământ gardurile a două gospodării și s-a oprit în curtea unui craiovean. În drumul său, autoturismul a retezat o conductă de gaze care alimentează una dintre gospodării.

 

×
Subiecte în articol: interlop mort accident