x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCREDIBIL. Un politician roman a castigat Marele Premiu la Loto in valoare de 2,6 milioane euro

INCREDIBIL. Un politician roman a castigat Marele Premiu la Loto in valoare de 2,6 milioane euro

05 Sep 2017   •   14:53
INCREDIBIL. Un politician roman a castigat Marele Premiu la Loto in valoare de 2,6 milioane euro

Un om de afaceri și politician din Bârlad a dat lovitura câștigând marele premiu la Loto în valoare de 11.906.912,95 lei, adică peste 2,6 milioane euro.

A fost mai întâi consilier județean din partea PSD, iar apoi candidat la Primărie din partea PPDD în 2012. Este vorba despre norocosul Daniel Andrei, un om de afaceri din Bârlad, care a câștigat la loto premiul la categoria I în valoare de 11.906.912,95 lei (peste 2,6 milioane euro), cu un bilet jucat la o agenţie din Bârlad, preţul biletului fiind de 148,90 lei.

„Am jucat o schemă de 8 numere la întreg, pentru care am plătit, așa cum se știe 148,98 lei. Am urmărit extragerea de joi și am văzut numerele care au ieșit. Mi-am dat seama că biletul câștigător este al meu. M-am bucurat, evident, pentru că am planuri mari. Eu joc frecvent la Loto, chiar săptămâna trecută am câștigat cu patru numere 1600 de lei”, a mai spus Daniel Andrei, potrivit site-ului vremeanouă.ro.

Vineri, el a mers la loteria unde a jucat biletul cu opt variante și i-a confirmat vânzătoarei, ea însă bănuind cine este câștigătorul, pentru că era singurul care a jucat opt variante la extragerea de joi. După plata impozitelor, acesta va rămâne în buzunar cu 1,9 milioane de euro, adică aproape 9 milioane de lei.Daniel Andrei a spus că intenționează să facă un bloc de locuințe și să le vândă fără niciun adaos comercial, doar la prețul de construcție.

Bârlădeanu a mai câștigat marele premiu la loto în 1998, însă atunci câștigurile au fost mai mici, undeva în jur de 10-20 000 de dolari.

×
Subiecte în articol: Daniel Andrei loto