x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil unde a fost găsit copilul de 12 ani dispărut în timpul orelor

Incredibil unde a fost găsit copilul de 12 ani dispărut în timpul orelor

02 Noi 2019   •   11:05
Incredibil unde a fost găsit copilul de 12 ani dispărut în timpul orelor

Băiatul în vârstă de 12 ani, din Potcoava, care a plecat vineri de la cursuri şi nu a revenit la şcoală sau la domiciliu, a fost găsit sâmbătă dimineaţa, într-o dependinţă a unei case nelocuite din localitate, el fiind căutat toată noaptea de zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În activităţile de căutare a fost folosit şi un aparat de termoviziune.

Minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

"Minorul Groza Cristian Constantin a fost găsit în această dimineaţă, în jurul orelor 7,00, pe raza oraşului Potcoava, într-o dependinţă a unei case nelocuite, fără a fi victima vreunei infracţiuni. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Slatina pentru efectuarea de investigaţii medicale. La activitatea de căutare au participat 20 de poliţişti, 12 jandarmi, 12 lucrători ISU şi un poliţist de frontieră cu aparat de termoviziune", au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Un băiat în vârstă de 12 ani, din Potcoava, a fost căutat de poliţişti începând de vineri seara, după ce femeia la care se afla în plasament a sesizat că minorul a plecat de la şcoală vineri după-amiaza, în timpul cursurilor, fără a mai reveni la şcoală sau la domiciliu.

Băiatul este elev la Liceul "Ştefan Diaconescu" din Potcoava şi a plecat de la şcoală vineri, în jurul orei 16,20. El se afla în plasament la femeia, asistent maternal, care a depus sesizarea. El se afla în grija acesteia începând din luna mai 2018 şi a mai plecat voluntar de la locuinţă.

În această săptămână a mai fost semnalat un caz de dispariţie a unui minor în judeţ, o fată de 13 ani din Slatina, care nu se mai întorsese de la şcoală. La câteva ore după ce mama a sesizat poliţia, fata a revenit acasă, spunând că a fost la o prietenă. AGERPRES

×