x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Informații spectaculoase în cazul băieţelului din Giurgiu care ar avea puteri paranormale

Informații spectaculoase în cazul băieţelului din Giurgiu care ar avea puteri paranormale

26 Aug 2017   •   13:46
Informații spectaculoase în cazul băieţelului din Giurgiu care ar avea puteri paranormale

De patru zile, viaţa unei familii din satul Naipu din Giurgiu a devenit un infern. De nicăieri, scaunele sunt trântite parcă de o forţă invizibilă, farfuriile şi paharele sunt aruncate, iar lumina se aprinde din senin. Oamenii se simt nepofitiţi în propria casă. 

De fenomenele stranii nu se pot ascunde nici în curte. De fiecare dată când ies din casă, asupra lor se abate o ploaie de pietre. 

Grav este că, în toată povestea, victima e un copil de 11 ani. Puternic afectat de tot ce se intamplă, a fost luat de autorităţi şi internat la Spitalul Obregia din Capitală. Bunicii copilului spun chiar că spirite malefice l-ar poseda pe cel mic. Misterul băiatului nu a fost încă elucidat. Doctorii nu i-au pus un diagnostic, în timp ce localnicii susţin că are puteri ieşite din comun.Oamenii cred că totul se întâmplă după moartea unei vecine. Spiritul ei ar fi încă prezent. Iar comportamentul băiatului s-ar fi schimbat înfricoşător.Din primele investigaţii, medicii de la Spitalul Obregia au tras concluzia că băiatul nu ar prezenta simptomele vreunei boli psihice.Puştiul va rămane internat, sub observaţie, până luni. 

Scenariile specialiştilor

Doru Bem, specialist în terapii alternative şi ezoterism, a declarat, la Antena 3, că, de-a lungul vremii au existat oameni care au avut puteri speciale.

"Aceştia nu se întâlnesc însă la fiecare pas. Cu toate acestea, nu este imposibil ca acest copil să aibă anumite puteri care nu ţin de sfera asta a naturalului comun. Pe de altă parte, în spaţiul nostru românesc există blesteme şi farmece. Este posibil să fie şi cazul acestei familii", a declarat specialistul.

Doru Bem a spus că este mai plauzibilă varianta unui blestem sau a farmecelor decât cea a băieţelului care are puteri paranormale ObservatorTvhttp://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: paranormal in giurgiu