x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale GALERIE FOTO: Inspecţia în Construcţii a recomandat interzicerea accesului în clubul Bamboo

GALERIE FOTO: Inspecţia în Construcţii a recomandat interzicerea accesului în clubul Bamboo

31 Ian 2017   •   15:29
GALERIE FOTO: Inspecţia în Construcţii a recomandat interzicerea accesului în clubul Bamboo

Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a recomandat interzicerea accesului în clubul Bamboo din Bucureşti şi pe trotuarul adiacent clădirilor afectate de incendiu, ca urmare a constatărilor efectuate în teren de un expert tehnic atestat, care a concluzionat că imobilul se află în 'colaps structural', se arată într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), remis marţi AGERPRES

'Conform competenţelor conferite de prevederile legale, Inspectoratul de Stat în Construcţii a solicitat unui expert tehnic atestat o evaluare în primă urgenţă a stării tehnice a construcţiei afectate de incendiul de la clubul Bamboo, situat în Bucureşti, sector 2, str. Tuzla, nr. 50. Ca urmare a constatărilor efectuate în teren, expertul tehnic a concluzionat că imobilul se află în "colaps structural" şi că "se interzice accesul în interior şi pe trotuarul adiacent clădirilor afectate de incendiu". În baza notei de constatare întocmite de expertul tehnic, ISC a recomandat interzicerea accesului', se precizează în comunicat. 

ISC, prin Inspectoratul Regional în Construcţii Bucureşti-Ilfov, a dispus proprietarului imobilului, pe 27 ianuarie, prin actul de control încheiat, efectuarea unei expertize tehnice de către un expert tehnic atestat, care să stabilească măsurile de punere în siguranţă a imobilului, precum şi posibilitatea de acces în incintă, se arată în documentul citat. 

×