x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenţie dificilă! Doi copii şi un bărbat au fost salvaţi de pompieri în ultima clipă dintr-o casă în flăcări

Intervenţie dificilă! Doi copii şi un bărbat au fost salvaţi de pompieri în ultima clipă dintr-o casă în flăcări

22 Feb 2018   •   11:22
Intervenţie dificilă! Doi copii şi un bărbat au fost salvaţi de pompieri în ultima clipă dintr-o casă în flăcări

Un echipaj al ISU Cluj a intervenit, joi, pentru salvarea a doi copii şi a unui bărbat dintr-o casă din comuna Bobâlna, cuprinsă de flăcări. 

Potrivit unui anunţ postat de ISU Cluj pe o reţea de socializare, copiii, cu vârste de 11 şi 13 ani, au fost transportaţi, cu arsuri, la spital. 

"O solicitare primită pe numărul 112 anunţa un incident în care au fost răniţi doi copii şi un bărbat, iar locuinţa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Două autospeciale pentru stins incendii din Detaşamentul Dej, o ambulanţă SAJ şi una SMURD au fost alertate pentru a se deplasa de urgenţă în localitatea Maia, comuna Bobâlna", se arată în anunţ. 

Potrivit acestei surse, au fost preluaţi de ambulanţele SAJ şi SMURD o fetiţă şi un băiat. Cei doi copii, suferind arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi a membrelor, au fost transportaţi de urgenţă la unităţi spitaliceşti. 

"Cel mai probabil bărbatul a vrut să reaprindă focul din soba pentru încălzire cu lemne, aruncând benzină pe jarul existent", arată anunţul ISU. 

Reprezentanţii ISU mai spun că flăcările au fost stinse în timp scurt, dar focul a afectat mai multe bunuri din imobil. AGERPRES

×
Subiecte în articol: copii salvati casa in flacari cluj