x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - JAF ARMAT la o bancă din Bistriţa

UPDATE - JAF ARMAT la o bancă din Bistriţa

05 Iul 2016   •   12:05
UPDATE - JAF ARMAT la o bancă din Bistriţa
Sursa foto: Foto: bistriteanul.ro

Jaful a avut loc în această dimineață, la una dintre filialele Raiffeisen Bank, din Bistrița. Din primele noastre informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit în scurt timp, relatează bistriteanul.ro.

Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Pe momentul jafului, bărbatul i-ar fi ținut și ostatici pe angajații băncii. Suma pe care ar fi luat-o, se pare că, era una importantă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Alexandra Vereşezan, incidentul a fost sesizat în jurul orei 10,30.

Bărbatul a reuşit să fugă, însă poliţiştii sunt pe urmele acestuia şi încearcă să îl identifice cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Un martor al jafului armat produs marţi dimineaţa la o unitate bancară din Bistriţa a afirmat că individul care a ameninţat cu arma angajaţii băncii ar fi un tânăr cu vârsta de 30-35 de ani, înalt, atletic, care purta o şapcă şi un rucsac pe un umăr.

Martorul în cauză este vânzătoare la un chioşc de ziare aflat în imediata apropiere a băncii unde s-a produs jaful.

Ea a afirmat pentru AGERPRES că o femeie a venit şi i-a cerut să sune de urgenţă la 112 după ce, în timp ce se afla în bancă să-şi plătească rata, un individ a apărut în spatele ei cu un pistol în mână şi a strigat: "Nu mişcă nimeni, este un jaf". Vânzătoarea de la chioşcul de ziare spune că în timp ce vorbea cu dispecerul de la 112 l-a văzut pe bărbatul care a comis jaful ieşind din bancă, însă doar din spate, acesta fugind în direcţia opusă cu banii furaţi în rucsac.

La faţa locului se află o echipă de criminalişti care culege probe - amprente şi imagini - de pe camerele de supraveghere, în încercarea de a-l identifica cât mai repede pe autorul jafului.

×