x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf ca în filme în Dolj: Doi tineri au sustras banii de la o agenţie de pariuri şi au înscenat o tâlhărie

Jaf ca în filme în Dolj: Doi tineri au sustras banii de la o agenţie de pariuri şi au înscenat o tâlhărie

23 Ian 2019   •   16:23
Jaf ca în filme în Dolj: Doi tineri au sustras banii de la o agenţie de pariuri şi au înscenat o tâlhărie

Doi tineri din Cetate, judeţul Dolj, au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au sustras banii de la o agenţie de pariuri şi apoi au încercat să însceneze o tâlhărie pentru a-i induce în eroare pe anchetatori.

Potrivit IPJ Dolj, în urmă cu două zile, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de o tânără de 20 de ani, din Cetate, cu privire la faptul că, în agenţia de jocuri de noroc unde lucrează, a intrat o persoană necunoscută, cu cagulă pe faţă, care, prin folosirea de ameninţări cu un pistol, a sustras banii din încasări.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştilor li s-a prezentat situaţia de către casieră, care a susţinut că, în timp ce se afla singură în agenţie şi colecta banii din aparatele de jocuri mecanice, în interior a pătruns un bărbat, îmbrăcat în haine de culoare închisă, cu faţa acoperită şi care, ameninţând-o cu un pistol, a determinat-o să-i dea toţi banii.

Ulterior, în cauză au fost efectuate activităţi de cercetare penală de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Calafat, în urma cărora s-a stabilit faptul că situaţia reală era, de fapt, alta.

"Casiera care a sesizat infracţiunea s-ar fi înţeles cu un tânăr de 20 de ani, din Cetate, să însceneze toată povestea şi să o prezinte poliţiei şi administratorului societăţii, pentru a beneficia de banii proveniţi din încasări. Cei doi ar fi stabilit, în prealabil, ca în seara zilei de 21 ianuarie, la o anumită oră, tânărul să vină la sediul sălii de jocuri cu un pistol de jucărie şi cu faţa acoperită, iar casiera să pară speriată şi să îi dea acestuia suma de bani încasată, pe care ulterior să o împartă între ei. Planul lor a fost dejucat de poliţişti, care au recuperat prejudiciul în valoare de aproximativ 7.000 de lei şi l-au restituit persoanei vătămate", a precizat IPJ Dolj.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. Aceştia urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: jaf agentie pariuri dolj