x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf într-o locuință din Capitală: Trei bărbați au intrat peste un tânăr și i-au furat 80.000 lei

Jaf într-o locuință din Capitală: Trei bărbați au intrat peste un tânăr și i-au furat 80.000 lei

28 Mai 2020   •   16:09
Jaf într-o locuință din Capitală: Trei bărbați au intrat peste un tânăr și i-au furat 80.000 lei

 Trei bărbați sunt bănuiți că au intrat peste în locuința unui tânăr din Capitală, l-au imobilizat și i-au furat 80.000 lei. Un al patrulea bărbat i-a păzit.

O femeie a sesizat prin 112 că fiul său, de 29 de ani, a anunţat-o că au intrat în locuinţa sa mai multe persoane şi l-au agresat, după care i-au sustras o sumă importantă de bani.

Potrivit Poliţiei Capitalei, suspecți sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani. Trei dintre ei ar fi urcat într-un apartament din sectorul 3, iar cel de-al patrulea a rămas să supravegheze zona.

Cei trei, prin declararea în fals a unei calităţi oficiale, au intrat în apartament şi au imobilizat tânărul, după care ar furat bani, un card bancar şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei.

Bărbaţii purtau măşti faciale de protecţie şi mănuşi.

Joi dimineaţă, în urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv un autoturism.

Cei patru au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi instanţei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jaf capitala