x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf la drumul mare în Timișoara, surprins de mai mulți martori

Jaf la drumul mare în Timișoara, surprins de mai mulți martori

12 Oct 2017   •   16:24
Jaf la drumul mare în Timișoara, surprins de mai mulți martori

Imagini ca-n filme au fost surprinse, joi dimineață, când trei indivizi au încercat să jefuiască un bărbat care venea să alimenteze o casă de schimb valutar din Timișoara. 

Scenelea s-au petrecut în jurul orei 7,50, conform martorilor oculari. ”Am plecat spre serviciu și am observat la vreo 30 de metri de casa de schimb valutar doi indivizi dubioși – aveau șepci în cap și glugi trase peste. Se uitau în toate direcțiile extrem de atenți, la marginea drumului. La un moment dat, chiar în fața casei de schimb valutar a oprit o mașină mică, un Golf doi cred, și a coborât un domn cu o pungă în mână. Cei doi i-au făcut semn unui al treilea, aflat în apropiere, care a venit și l-a lovit pe cel cu punga. Probabil că avea mănuși cu întăritură că i-a spart arcada. Victima a strigat, dar a continuat să-l lovească. Agresorul nu s-a oprit când am strigat să-l lase în pace. A încercat să-i smulgă punga. Am aruncat geanta și când a văzut că mă duc spre el a luat-o la fugă. L-am urmărit printre blocuri până într-un parc unde-l așteptatu ceilalți doi. Mi-a fost frică să mă duc după ei. Erau trei. Au luat-o la fugă. Cineva mi-a spus după câteva minute că i-ar fi văzut urcând într-un BMW”, a povestit un martor ocular pentru pressalert.ro

Un vecin al acestuia a reușit să fotografieze de la etaj incidentul și să surprindă momentul atacului, dar și pe cei trei suspecți. În imagini se vede cum bărbatul care aducea banii e lovit, tras de păr și agresorul reușește doar să-i smulgă haina în încercarea de a lua punga. De asemenea, sunt surprinși într-un cadru și cei doi complici care privesc incidentul de la colțul blocului. ”Până la această oră nicio persoană nu a depus o plângere la Poliție, dar polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-ar fi produs evenimentul”, a declarat agent principal Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

×