x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale La Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

La Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

20 Sep 2019   •   13:36
La Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

Furnizarea încălzirii în sistem centralizat a început la Miercurea Ciuc, după ce temperaturile au scăzut semnificativ în ultimele zile şi s-au înregistrat inclusiv valori negative. Directorul Societăţii de Gospodărire Comuna GOSCOM Miercurea Ciuc, Reisz Attila, a declarat că furnizarea încălzirii se face în cartierele Tudor Vladimirescu, respectiv Patinoarului, după ce instituţiile şi asociaţiile de proprietari din zonă au solicitat acest lucru.

Deocamdată, caloriferele sunt încălzite doar câteva ore pe zi, atunci când este mai frig, după un anumit program. În situaţia în care vremea se va îmbunătăţi, se va sista furnizarea încălzirii şi se va relua atunci când temperaturile vor scădea din nou.

La sistemul centralizat de încălzire se mai află racordaţi aproximativ 2.000 de consumatori. Din cauza vremii reci, locuitorii din Miercurea Ciuc trebuie să-şi încălzească apartamentele peste 200 de zile pe an, foarte mulţi luând decizia, în ultimii ani, de a se debranşa de la sistemul centralizat de încălzire şi de a îşi monta centrale termice proprii.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: căldură