x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor

La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor

29 Mai 2020   •   14:58
La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor

Primarul orașului Timișoara, Nicolae Robu, a anunțat că vrea să organizeze weekendul următor un concert în centrul orașului, cu respectarea regulilor impuse de autoritățile naționale. La concert ar urma să participe 500 de spectatori, care vor sta pe scaune.

Primarul Nicolae Robu a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că spectacolul al urma să aibă loc în Piața Libertății din Timișoara.

„Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert în condițiile reglementate, adică cu maximum 500 de participanți, care vor sta pe scaune. Vom lua toate măsurile de împrejumuire a zonei, pentru că eu sunt convins că și timișorenii așteaptă semne de apropiere, de normalitate, și artiștii ce să mai vorbim. Vom încerca un concert în weekendul următor, în Piața Libertății ne gândim să-l facem, dar repet cu toate măsurile luate”, a declarat Nicolae Robu.

Acesta a precizat că vor fi implicate și forțe de ordine, care se vor asigura că toate măsurile impuse sunt respectate.

Nicolae Robu a anunțat că la concert vor fi invitate trupele Phoenix, Cargo și Pro Musica. „Sper să poată toate cele trei trupe timișorene să fie prezente pe scenă, dacă nu pot toate vreau să-l facem oricum și dacă va fi o singură trupă”, a precizat primarul Timișoarei.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: nicolae robu concert