x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Legumicultorii din Dolj fac livrări la domiciliu. Comenzile sunt plasate pe Facebook sau telefonic

Legumicultorii din Dolj fac livrări la domiciliu. Comenzile sunt plasate pe Facebook sau telefonic

15 Apr 2020   •   14:52
Legumicultorii din Dolj fac livrări la domiciliu. Comenzile sunt plasate pe Facebook sau telefonic

Mai mulți producători de legume din comuna doljeană Ișalnița livrează produse proaspete, din grădinile lor, direct la ușă. Comenzile sunt plasate online pe Facebook sau telefonic. Soluția îi ajută să își salveze afacerile, puse la încercare de epidemia de COVID-19.

Familia Mălăescu livrează de câteva săptămâni legume pe care le cultivă în serele de acasă. Chiar dacă munca e mai mare, soluția aceasta le salvează afacerea.

„Din cauza situației în care ne aflăm am luat inițiativa de a livra legumele la domiciliul clientului pentru a evita aglomerațiile și a veni în ajutorul persoanelor vârstnice. Avem o comandă în care transportul este inclus, iar livrările se fac, în funcție de comenzi, o dată sau de două ori pe săptămână.”, spune Adriana Mălăescu, producător de legume.

Iar de clienți nu duc lipsă, mai ales în această perioadă.

„Eu am mai cumpărat și până acum de la dumnealor. Legumele au fost foarte bune. De asta, acum, prefer să fac comandă din nou pentru că nu mai stau la cozi în piață și, chiar dacă prețul este puțin mai mare,e mai bine că le livrează și la domiciliu”, explică Viorica Matei, care este un client al legumicultorilor.

Un pachet cu usturoi, ceapă și salată verde, leuștean sau ridichii costă aproximativ 40 de lei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: legumicultori livrari facebook