x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Liderul protestatarilor din Timişoara, delir pe Facebook: ” Am venit să vă EDUCĂM, știm ca aveți nevoie, noi nu negociem normalitatea. Noi vă spunem ce să faceți și venim cu soluții politice!”

Liderul protestatarilor din Timişoara, delir pe Facebook: ” Am venit să vă EDUCĂM, știm ca aveți nevoie, noi nu negociem normalitatea. Noi vă spunem ce să faceți și venim cu soluții politice!”

de PRESSALERT.RO    |    07 Noi 2015   •   21:10
Liderul protestatarilor din Timişoara, delir pe Facebook: ” Am venit să vă EDUCĂM, știm ca aveți nevoie, noi nu negociem normalitatea. Noi vă spunem ce să faceți și venim cu soluții politice!”

Răzvan Munteanu, absolvent de Teatru, fost angajat în presă timp de cinci ani, acum vocalistul de la trupa The Weekend Band, s-a impus ca lider al protestelor împotriva clasei politice, din ultimele zile de la Timişoara,. Acesta este cel care, practic, decide cine vorbeşte în faţa mulţimii, pe unde se mărşăluieşte, ţine legătura cu jandarmii, remarcându-se prin îndemnurile la iubire şi la “revoluţia colectiv”. Munteanu a postat, astăzi, pe contul său de Facebook un mesaj în care susţine că “nu ne-am propus multe, vrem doar să schimbăm tot. Aceasta Revoluție Colectivă este o utopie politică de mare viitor și pe plan internaţional. O schimbare de valori și generații… un RESET, pașnic și frumos… eficient și normal. Cu unitate colectivă. Un marș de protest care ne adună în fiecare seară, la o plimbare prin România Colectivă!”. Acesta vrea să se transforme într-un fel de învăţător al naţiei, transmiţându-le cititorilor săi “e frumos pentru ca nu ne mai putem opri, nu mai putem dormi, nu ne mai este foame, ne vom gândi la același lucru până când voi nu vă colectivizați. Am venit să vă educăm, știm ca aveți nevoie, noi nu negociem normalitatea. Noi vă spunem ce să faceți și venim cu soluții politice! ( nu facem politica dar ne pricepem la soluții politice). Generația care schimbă nația nu vrea Egalitate, vrea Normalitate. Asta pt voi e utopie?”.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/11/liderul-protestatarilor-din-timisoara-delir-pe-facebook-am-venit-sa-va-educam-stim-ca-aveti-nevoie-noi-nu-negociem-normalitatea-noi-va-spunem-ce-sa-faceti-si-venim-cu-solutii-politice-ce-a/ 

×